Conor is terug en zet meteen de toon met scheldtirade

0
309

Na zijn (verloren) bokswedstrijd tegen Floyd keert Conor terug naar de MMA. En dat zullen we geweten hebben. Op de persconferentie in New York voor de kamp met Khabib zette de Ierse kooivechter meteen de toon: met tussendoor een slok whisky pakte hij uit met een stevige scheldtirade en haalde hij zelf een geladen incident naar boven: “Als jij toen uit die bus was gestapt, zou je nu dood geweest zijn en zat ik in de cel…

Conor en de Rus zullen het pas op 6 oktober in Las Vegas tegen elkaar opnemen maar ‘The Notorious’ was op de persvoorstelling in de Radio City Music Hall in New York al meteen “on fire”.

Sinds 2016 was de regerende wereldkampioen, maar de populaire Ier kwam daarna niet meer in actie. Daarom besliste de UFC, de grootste Mixed Martial Arts-organisatie ter wereld, de titel van hem af te pakken en een nieuwe titelkamp te organiseren. Dat tijdens het boksuitstapje van ervan profiteerde om UFC-wereldkampioen bij de lichtgewichten te worden, zinde de Ier niet.

“Een kleine rat, een kleine wezel”

“Ik ben teruggekomen om deze man op te sluiten, het is een kleine rat, een kleine wezel. Ik kwam terug voor de liefde van het vechten. Ik begon te vechten omdat ik ervan hield, mijn hele leven is erop ingesteld. Ik ben hier om ervan te genieten, ik zal je graag uit je ellende verlossen en op je hoofd stampen. Kom gewoon opdagen en we doen het op de nobele manier.”

“Hij heeft t-shirts van mij gekocht, hij is een fanboy. Ik geef geen fuck om wat hij zal proberen te doen, hij heeft nog tegen niemand gevochten, ik zal hem uit elkaar halen.”

“Als jij toen was uitgestapt, zou je nu geweest zijn”

Vervolgens haalde hij zelf een beladen incident naar boven. belaagde in april de bus waarin onder meer zat: hij gooide zelfs een steekwagen door de ruit. Een incident waarvoor hij schuldig pleitte en zo een gevangenisstraf vermeed.

“Als jij toen uit die bus was gestapt, zou je nu dood geweest zijn en zat ik in de cel”, tierde hij. “Heb je me toen niet gezien? Ik toonde je mijn handen, zonder wapens, stap dan uit de bus. Je hebt altijd een grote mond en nu ben je hier, maar toen verstopte hij zich achter enkele vrouwen”, spotte hij.

SHARE
Previous articleBusiness Brexit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here